• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Z Pasją do Działania: Blog o Twojej Pasji

Dużo jest potraw, jakie przez kompozycje użyte do ich przyrządzenia lub też wygląd lub także zapach, pomimo swoich wielkich walorów smakowych, nie wzbudzają w pierwszej kolejności zachwytu, a raczej obrzydzenie. Duża grupa z nas tak reaguje na przykład na owoce morza, zwłaszcza na ośmiornice, kałamarnice bądź małże, mimo tego, że wielu smakoszy twierdzi je za w rzeczy samej smaczne i warte uwagi, jak ANCHOR a także uwielbiane ANCHOR. Innymi potrawami, do jakich wielu z nas nie umie się przekonać się podroby, inaczej artykuły mięsne wywodzące się z wewnętrznych organów zwierzaków – najczęściej jada się wątróbkę, płucka czy też cynaderki, inaczej nerki. W kuchniach wyspiarskich, zwłaszcza w Irlandzkiej, podroby stanowią zdecydowaną większa część jadłospisu oraz najważniejszą część wielu potraw, wśród których odnajdują się podroby zwierzęcia zapiekane w jego żołądku. Brzmi to wprawdzie niezbyt zachęcająco, niemniej jednak dania tego typu mają oddaną rzeszę entuzjastów, jacy gotowi są zjeść podroby przygotowane w najbardziej nawet ekstremalny sposób, nie zważając na niepochlebne opinie innych. Dla innych polecamy ANCHOR – przetestuj sam!

1. Dowiedz się teraz

2. Więcej informacji

Kreatywne Wyrażanie Siebie: Inspiracje i Porady

Categories: Hobby

Comments are closed.